jueves, 31 de marzo de 2011

Descobrint nous entorns. Activitat 5


Avançant cap a la inovació avui presento SlideShare, una web que ens dona un munt de informació en forma de presentacions que es troben als seus servidors . Amb SlideShare es poden pujar presentación e inserir-les al bloc, pero això ja ho deixarem per la següent activitat. La tasca en aquest car era navegar-hi i explorar-la com una misió de reconeixament abans de l'atac definitiu.
Tot seguit es tenia que pujar una presentació amb el codi HTML al blog i etiquetar-la com a "Taller AE". Les presentacions havien de estar dintre dels temes proposats al bloc de l'Inma, en el meu cas he optat pel de la web 2.0 que es un avanç tecnologic que hem fascina per la facilitat d'utilització.
Per inserir la presentació al blog es tenia que anar a EMBED a la web de SlideShare i d'allà copiar el codi per aferrar-lo a "Edición de HTML" al nostre blog. Ha estat una activitat facil de realitzar degut a que ja havia inserit videos del youtube a un blog que tenia abans i la tecnica es la mateixa.


Ha arribat l'hora de la meva conclusió final... No m'ha agradat tant com les anteriors pero tampoc hem queixo perque ha estat sencilla de fer.

Una vegada mes, gracies per llegir la entrada! Un salut a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario